Gå til forsiden
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Nyt nyhedsbrev

(22. januar 2018 10:43)

I 2018 fortsætter vi udsendelsen af fire nyhedsbreve om året. Som noget nyt vil vi også udsende et nyhedsbrev inden ferier. I denne udgave kan du se vores program for ferien og lade dig inspirere til spændende aktiviteter. Du vil også opdage, at der i slutningen af nyhedsbrevet er kommet en kalender. Her kan du se begivenheder og arrangementer i perioden frem til udsendelsen af næste nyhedsbrev. Vi håber, at disse tiltag vil gøre det lettere at få overblik over alt det spændende der sker på museet.

Fra 2018 kan du ikke længere læse nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Så hvis du ikke vil gå glip af spændende nyheder fra os, så skynd dig at tilmelde dig nyhedsbrevet her.

Ernsts Samlinger

Østergade 57

Willemoesgaarden

Østergade 36

Toldbodhus

Nordre Havnevej 19

administration

Østergade 57 A

Mail: post@museumvestfyn.dk

assens lokalarkiv

Foreningshuset Gasværket

Ramsherred 52

5610 Assens

"Vi kikker på fugle".
Vi har udsendt det første nyhedsbrev i 2018.
Særudstillingen om Assensbanen skulle efter planen lukke søndag d. 17. december, men da udstillingen har været en forrygende succes har vi valgt at forlænge udstillingens levetiden.